Verspil niets gebruik een besparende bidon!

Ecodeautjes ondersteunt de gedachte om zuinig met ons drinkwater om te gaan. Maak daarom gebruik van een bidon welke je telkens kunt heregebruiken. Tevens kun je een stapje verder te gaan door fruit toe tevoegen aan je drinkenwater. Nieuwsgierig naar meer? kijk op ecocadeautjes.

Tritan fles

Tritan fles

600ml fles met vergrendelbare dop en druksysteem voor openen en afsluiten. Voorzien van een draagkoord. Leverbaar in 3 kleurstellingen.

 

 

 

 

boom demontabele bidon

 

Boom Eco lekvrije mok

Boom is een dubbelwandige en lekvrije reismok van 225ml. Na de levensduur geheel gedemonteerd te worden voor gescheiden afvalverwerking en recycling. U laat zien begaan te zijn met een schonere wereld. Leverbaar in 4 kleurstellingen.

 

 

We zijn bereikbaar: [M] 06 819 291 26

per mail
van 8.00 tot 22.00 uur. In het weekend van
10.00 tot 16.00 uur.

Ecodeautjes is in beweging. De site wordt herbouwt en nieuwe duurzame producten worden toegevoegd. We zijn nu de producten van deze site aan het toevoegen aan ecocadeautjes.nl.

 

Een site waar je direct kunt bestellen en via een offerte aanvraag de prijsopgave krijgt betreffende jou branding op een ecodeautje. Om zeker te weten dat alles werkt voor we deze site uit de lucht halen blijft deze site voorlopig nog in de lucht.