Groene dynamo energie, eco friendly

Een dynamo is een soort elektrische generator die de kracht van rotatie gebruikt om elektrische stroom op te wekken. Het levert gelijkstroom (DC) op. Machines die volgens dit principe gebouwd werden, waren de eerste elektrische stroomgeneratoren die voor industriƫle toepassingen gebruikt werden. Het principe werd ontwikkeld als een mogelijk vervangingsmiddel voor batterijen. Nu worden dezelfde principes toegepast op de meest innovatieve productiesystemen van groene duurzame energiecadeaus: de dynamo gadgets.

dynasol een dynamo gadgets

Solar, dynamoradio

Radio die oplaadbaar is door middel van zonne-energie en dynamo. Belangrijk in geval van nood! Uitgevoerd in zilver met zwarte speaker, inclusief uitschuifbare antenne en kwalitatieve zenderontvangst.

afmetingen: 8,3x5,0x7,4 cm

 

groen bedrijfsgeschenk

 

Ecodeautjes is in beweging. De site wordt herbouwt en nieuwe duurzame producten worden toegevoegd. We zijn nu de producten van deze site aan het toevoegen aan ecocadeautjes.nl. Een site waar je direct kunt bestellen en via een offerte aanvraag de prijsopgave krijgt betreffende jou branding op een ecodeautje. Om zeker te weten dat alles werkt voor we deze site uit de lucht halen blijft deze site voorlopig nog in de lucht.

Nieuwsgierig naar meer? kijk op ecocadeautjes.

Maak er een account aan,
schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang zo
de laatste aanbiedingen in je mailbox.
 

 

 

 

 

 

 

We zijn bereikbaar:
[M] 06 819 291 26

per email


van 8.00 tot 20.00 uur.
In het weekend van
10.00 tot 16.00 uur.

 

 

afscheidingstassen-verzendbare-geschenken-cadeaus