Feestelijk in december met duurzame kerst cadeaus

Misschien hebt u er nog geen moment aan gedacht, maar voor u het weet is het alweer december: de feest- en cadeaumaand bij uitstek. Wilt u uw medewerkers en collega’s verrassen met een uniek en bijzonder kerstpakket? Of bent u op zoek naar originele relatiegeschenken of sinterklaascadeautjes? Ecodeautjes heeft dan precies wat u zoekt! Uw bewuste keuze wordt bovendien beloond: wanneer u uw relatiegeschenken, sinterklaascadeaus en kerstpresentjes bestelt voor 1 november, ontvangt u maar liefst 10% korting op uw gehele bestelling!

Wilt u wijnkisten met uw bedrijfslogo? Geen probleem! Een stijlvolle kist met exclusieve wijn als relatiegeschenk bij het afsluiten van een belangrijke order? Wij zorgen ervoor! Er is weinig dat wij niet kunnen leveren. Informeer vrijblijvend!

 

eindejaars eco geschenk

Eco Keukenset

 

 

Prijs op aanvraag

ecodeautjes offerte aanvraag

gluweinset gluwein

Glüwein set met glazen

Een karafset die u het gehele jaar kunt gebruiken. Het theelicht (inclusief) kan uw dranken verwarmen tijdens die koude winteravonden. Samen met de 2 dubbelwandige glazen een fles Glühwein. Verpakt in een jute tas.


49,72 EURO

 

ecodeautjes offerte aanvraag

gluweinset met glazen
choco findue set choco fonduechocofondue

Cocoa chocolade fondue

Cocoa verhoogt uw plezier in het maken van desserts. De 4 fondueprikkers kunt u gebruiken wanneer u vrienden uitnodigt of als u een romantisch diner heeft. Inclusief theelicht. Inclusief pure chocolade en jute tas. Geregistreerd ontwerp®


29,27 EURO

 

ecodeautjes offerte aanvraag

karaf wijn   biologische rode wijn

Aerato wijnkaraf

Aerato is een waar kunststuk aan tafel. De roestvrijstalen beluchter zorgt voor een beter boeket en verbetert de smaak en afdronk van uw goede Purato Nero D'Avola biologische rode wijn. Aerato kan afgesloten worden met de bamboe dop.


53,82 EURO

 

 

ecodeautjes offerte aanvraag

witte wijn karaf met ijs koeling biologische rode wijn

Witte wijn karaf

De karaf die elegantie brengt. De roestvrijstalen buis kan worden gevuld met ijs om de wijn in een mum van tijd af te koelen. Af te sluiten met de bamboe dop. Door de unieke siliconen ring gaat het uitschenken van de wijn gemakkelijk en stijlvol. Inclusief een fles Purato Catarratto Pinot Grigio. Vanaf oktober verkrijgbaar.
53,82 EURO

 

ecodeautjes offerte aanvraag

wijn pakket biologisch

Voor wie gewoon een lekker glas wijn wil voor bij een feestelijk diner, met de feestdagen of voor een heerlijk weekend, hebben we dit “biologisch” wijnpakket samengesteld. Deze wijnen voegen zich moeiteloos naar elk diner, maar doen het ook goed bij een avondje gourmetten of steengrillen. 

 

49,82 EURO

ecodeautjes offerte aanvraag

bamboe box- bamboe handdoek

Bamboe geschenk box

In deze bamboebos zitten een scrubsteen, nagelborstel, rugboorstel en masage borstel. Tevenms een douche badlaken van bamboe.

 

 

49,82 EURO

 

ecodeautjes offerte aanvraag

kadoset-eindejaarspakket

Duurzame set

Een Recytouch pen, de unieke en trendy solar oplader met steun voor de Ipad of tablet. Verpakt in de Rio, combineert 100% RPET, met een doordacht design in één multifunctionele tas.

 

93,82 EURO

ecodeautjes offerte aanvraag

kerst boekenlegger

 

Starbook

Stervormige boekenlegger met liniaal van 13 cm, 1 memoblokje en 5 tabjes in het groen en wit.


0,52 EURO

 

ecodeautjes offerte aanvraag

 

 

 

 

 

We zijn bereikbaar:
[M] 06 819 291 26

 

per mail


van 8.00 tot 22.00 uur.
In het weekend van
10.00 tot 22.00 uur.

 

bruno brut rose champagne

 

 

ecodeautjes onderbouwt en draagt uit een boodschap uit die heel veel waard is - een boodschap die veel te bieden heeft. Namelijk een duurzaam relatiegeschenk of bedrijf geschenk.


Terug naar alle
groene cadeaus
van ecodeautjes

 

Wij kunnen eindejaarspakketen
maken geheel volgens
uw wensen
qua verpakking, inhoud
en prijs.

 

kerstpakketverpakking
 
wilgenmand
 
plukmand
 
wijnkisten
 
dienblad
smaakvolle emmer van hout