Samen op weg naar een groenere wereld

Ecodeautjes is een initiatief van Marjolein de Raadt. Haar jarenlange grafische ervaring combineert zij met haar liefde voor een groenere wereld. Het resultaat: verrassende, duurzame en ecologisch verantwoorde relatiegeschenken die optimaal promotionele boodschappen uitdragen.


beek marjolein ark

 

"Met Ecodeautjes implementeer ik de natuur in huis en kantoor. Een ontwikkeling die je steeds vaker ziet. Mensen zijn zich meer en meer bewust van de broosheid van onze aarde. Zij beseffen dat ze vandaag een bijdrage kunnen leveren aan morgen. Aan de wereld waarin zij, hun kinderen en volgende generaties zullen opgroeien. Gezamenlijk dragen wij ons steentje bij aan een groene(re) toekomst. Voor mij persoonlijk is die toekomst: wonen middenin de natuur. In een aardehuis, duurzaam en ecologisch verantwoord. Geheel onafhankelijk, met duurzame technologie en hergebruik van producten. Liefst tussen vele wilde bloemen, in de nabijheid van een vijver en een eigen moestuin. Waarin ik zelfvoorzienend verschillende groenten en fruit verbouw. Waar een waterpomp in de tuin prijkt en zonnepanelen mijn stroom opwekken. En twee kippen dagelijks voor een vers eitje zorgen. Heerlijk onthaastend."

 

groen bomen droomtuin
Klik hier voor het ruime assortiment duurzaamheidsgeschenken van Ecodeautjes.

 

 

 

 

 

 

 

gingko-solar-oplader

 

volg ecodeautjes-groene-cadeaus-sales-promotion-marketing-ecologische-relatiegeschenken volg ecodeautjes-groene-cadeaus-sales-promotion-marketing-ecologische-relatiegeschenken volg ecodeautjes-groene-cadeaus-sales-promotion-marketing-ecologische-relatiegeschenken volg-ecodeautjes-groene-cadeaus-sales-promotion-marketing-ecologische-relatiegeschenken volg-ecodeautjes

 

Biozaden van verpakking tot potje geheel biologisch afbreekbaar