Geef je merk een duurzame boost, kies voor duurzame buiten cadeautjes 

Buiten cadeaus gadgets en Duurzame gadgets. Hier vind je leuke cadeaus om mee naar buiten te nemen. Zo zijn er de koelboxen, picknick geschenken, waterflessen, om mee te spelen, te zaaien. Ecodeautjes is DE specialist in gepersonaliseerde duurzame buiten cadeautjes voor de klanten van uw bedrijf… Bedrukt met uw logo, vraag een gratis offerte aan!

Ben je nu op zoek bent naar herbruikbare drinkflessen met een minimalistisch ontwerp, koeltassen, bio zaden voor het zaaien van bloemen en kruiden. Solar opladers met een luxe uitstraling of innovatieve gadgets met een groen tintje. Ons assortiment biedt een breed scala aan opties om je klanten te verrassen.

Door te kiezen voor onze unieke eco relatiegeschenken, toon je niet alleen je betrokkenheid bij duurzaamheid, maar geef je ook een krachtige boodschap af aan je klanten. Het zijn cadeaus die niet alleen de ontvanger plezieren, maar ook de planeet.

Breng je groene bedrijfsimago tot leven met onze unieke eco relatiegeschenken van ecodeautjes.com. Maak indruk op je klanten met de perfecte combinatie van duurzaamheid en originaliteit. Samen bouwen we aan een groene toekomst voor jouw bedrijf en de wereld om ons heen.
Ecodeautjes groene cadeaus een samenspel tussen milieu en promotie. Bekijk ons aanbod!

Buiten: geschenken voor buiten, ✓ gadgets ✓ hebbedingen ✓ Gepersonaliseerd ✓ Scherpe druk prijzen ✓ Gratis drukproef ✓ Deskundig advies ✓ Spoedige levering ✓ Gratis levering ✓ Offerte binnen 1 werkdag ✓ Bel: 06 81929126

recyceld
Original price was: € 16,90.Current price is: € 14,03.

Nature Line groene cadeaus

Halors met bloemzaden

 3,59

Nature Line groene cadeaus

Gulytel met dennenzaadjes

 11,55- 12,42